joi, octombrie 23, 2008

Personal: Un pic despre blog

Nu imi aduc aminte sa fi avut o perioada atat de ocupata in ultimii trei ani incat sa nu mai gasesc timp pentru blog. De multe ori in trecut am "sacrificat" cate ceva din agenda zilei pentru a ma ocupa putin si de blog.

Astazi facem o saptamana de cand am lansat Prodigy°. A fost o saptamana plina de intalniri si prezentari, cum nu ne-am asteptat. Si toata "agitatia" din ultimele zile m-au tinut departe de blogosfera.

Revenind la blogging, de la aparitia Prodigy° m-am intrebat in ce directie sa merg cu blogul. Ii spuneam lui Petrisor acum cateva zile ca voi inceta sa scriu despre media. Sunt deja cateva bloguri foarte bune care acopera domeniul si oricum eu nu am cautat exclusivitati si premiere in zona.

Probabil voi scrie mai putin de acum inainte. Zoso chiar ma sfatuia la un moment dat. Am sa aman si relansarea blogului pe domeniu .ro probabil pentru inceputul anului viitor.

O alta idee ar fi sa lansez un al doilea cont pe Twitter ca un canal de noutati scurte, cu lucruri pe care le aflu sau le primesc pe mail si merita impartasite.

Si poate voi intra din cand in cand si eu in "piua" precum Orlando.

Etichete: ,

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

ce anume zicea zoso ca nu inteleg?

2:46 p.m.  
Anonymous Anonim said...

ce anume zicea zoso ca nu inteleg?

2:46 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Lasă sfaturile nule ale bloggerilor de top şi continuă să scrie. O să fie un blog personal al unui tip dinamic, care face o mulţime de lucruri şi vrem să ştim cine e şi cum face, dincolo de limbajul de business. E nevoie de bloguri personale, fără vulgarităţi şi crize.

8:28 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home