vineri, august 22, 2008

Life: Ce faci sambata dimineata?

In urma cu doi ani a trebuit sa donez sange. Iar eu sufar de hemofobie - frica de sange. Ma pot uita la Rambo sau Sport Sangeros, de exemplu, dar la operatiile din ER si Grey's Anatomy, de exemplu, inchid ochii.

Spun "a trebuit" pentru ca altfel spitalul nu ar fi accesat rezervele sale de sange. Iar pentru o contra-donatie (donezi pentru a acoperi sangele folosit din donatiile altora) trebuie sa vii insotit de mai multi prieteni. Cred ca atunci am fost in total 6 persoane care am intrat intr-un cabinet pentru a acoperi nevoia unui singur pacient. Cred ca am fost mai multi decat trebuia, dar ne-am zis cu totii "las' sa fie...".

Am donat si eu atunci, iar asistentele au fost foarte dragute - n-au cum sa fie altfel cand au putine donatii - si m-au stropit cu apa pe fata si au facut glume pe seama mea.

Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange te invita sambata 23.08.2008 la 9:30 la Spring Time Victoriei sa donezi sange in mod organizat. Donarea va avea loc la Centrul de Transfuzie Sanguina din apropiere.

[via Stiu pe cineva]

Etichete: ,

4 Comments:

Blogger james crissilv said...

Multumesc.
o initiativa laudabila.
Ce parere ai de pornografia juvenila?
o zi minunata iti doresc

10:23 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Un gest nobil din partea ta.Speram ca mai multe persoane sa gandeasca ca tine

3:28 p.m.  
Blogger Nelutu said...

FOARTE MULTUMESC pentru suport!

3:30 p.m.  
Blogger BABILONUL IMOBILIAR said...

Toata stima pentru gest.

Am pus si eu link-ul Fundatiei.

1:45 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home