joi, martie 27, 2008

Online: Gmail se promoveaza in Romania?In urma cu o luna si un pic, Saatchi&Saatchi Moscova lansa un clip pentru Gmail, menit evident sa promoveze serviciul de e-mail pe piata ruseasca. Clipul a fost destul de bine primit, fiind aclamat pe mai multe bloguri.

Astazi, am vazut la Vivi un spot de promovare pentru Gmail in limba romana. Nu stiu in acest moment daca a fost produs de o agentie locala sau de una internationala. Sau poate a fost o initiativa in-house. Ar fi interesant insa de aflat. La fel cum ar fi interesant de stiut pe ce canale va fi promovat.

Etichete: , ,

4 Comments:

Anonymous Anonim said...

Eu fiind printre "fraierii" care foosesc adsense, am observat de vreo doua zile. Animatia e foarte misto, ruleaza pe toate formatele puse pe site...
Misto e ca se plateste :-)

10:07 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Un lucru nu inteleg. De ce continua Google sa promoveze Gmail...din moment ce nu mai detine drepturile de autor asupra acestui trademark? Din cate am inteles (sper ca si bine :) ) de acum se va numi Google Mail...kind of confused..

10:16 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Ana: in Europa nu au voie sa foloseasca gmail.ceva - din cauza unui neamt care detine ceva similar. nu e vorba ca u au drepturi de autor ;)

6:22 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Eu cred ca ar trebui sa puna mai mult accent pe partea cu atasamentele. Cel putin in mintea mea asta ii diferentiaza de Yahoo..faptul ca nu au limita aia de 10 mega si ca merge ceva mai repede.

8:36 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home